side-banner

Nyheter

åpent vindu status for glassgardinvegg

Fra befaring av den ferdigegardinvegg i glass Prosjektet for tiden fokuserer problemene med glassgardinvegg hovedsakelig på topp, bunn, side, lukkehjørneposisjon, eksterne dekorative komponenter og åpningsvinduer. Og den faste glassgardinveggen på stort område har færre problemer.
Det åpne vinduet på glassgardinvegg er en viktig del av gardinveggsystemet. Ventilasjonen og røykavtrekket til gardinveggsystemet realiseres gjennom det åpne vinduet. Dessuten er gardinveggåpningsvindu en bevegelig mekanisme i gardinveggsystem, som krever høyere prosessering og montering av gardinveggprodukter. På grunn av kompleksiteten til åpne vindussystem, er indeksene for gardinvegg åpent vindu lavere enn fast gardinvegg på samme nivå når det gjelder luftpermeabilitet og regnvannspermeabilitetsindekser for gardinvegger.

gardinvegg (4)
Gardinveggsystem som bygningen konvolutt systemet, i bruk av gardin vegg åpning vinduet ofte må åpnes og lukkes, derfor er det mange problemer. Problemene med vindu som åpner gardinvegger er forskjellige. For eksempel, luftlekkasje, siver, åpne lukke ikke jevn, selv åpne vinduet av maskinvarefeil. Den mer alvorlige situasjonen er at tilbehøret som kan åpnes, faller av eller til og med hele vinduet faller av. Problemet er spesielt akutt under ekstreme værforhold.
Det er mange årsaker til problemet. For eksempel vil valg av åpningsvindusgummilist påvirke tetningsytelsen tilgardinveggvindu ; Valget av maskinvaretilbehør som åpningsvinduhengsel eller fire koblingsstang og vindstag vil påvirke om åpning og lukking av åpningsvindu er jevn; Låsen til åpningsvinduet vil påvirke bekvemmeligheten av å åpne og lukke åpningsvinduet. Profilen til det åpne vinduet er støttekomponenten til det åpne vinduet. Valget av profilen bestemmer deformasjonsmotstanden og styrkeytelsen til det åpne vinduet. Dermed påvirkes tetningsytelsen, vindtrykkmotstanden og sikkerhetsytelsen til det åpne vinduet. Åpen profil og maskinvare rimelig samlokalisering, kan også påvirke ytelsen til åpent vindu i stor grad.
For tiden, fra designstadiet, som en viktig aktiv del avgardinvegg fasadesystem , styrkeberegningen av åpent vindu vurderes i henhold til lukket tilstand. Ikke bare er det mangel på kraftanalyse av det åpne vinduet i åpen tilstand, men det er også noen defekter i kraftanalysen av lukket tilstand. Derfor er det større sannsynlighet for sikkerhetsulykker i åpent vindu, og flere ulykker skjer i åpen tilstand.

 

Send din melding til oss:

FORESPØRSEL NÅ
  • * CAPTCHA:Vennligst velgLastebil


Innleggstid: 18. desember 2023
WhatsApp nettprat!